Fina betyg för Saltsjöbadens Teater!

Nacka Kommun utförde en stor undersökning av kulturverksamheterna i Nacka, där eleverna fick skatta vad de tycker om den verksamhet de går på.

Saltsjöbadens Teater fick väldigt fina resultat!

Här finns en sammanfattning av undersökningen. Hela undersökningen hittar Du under länken nedan!

 

  • Hur är din lärare?

80% av eleverna ger det allra positivaste svaret på Saltsjöbadens Teater jämfört med 79% för genomsnittet i Nacka kommun.

Lärarna på Saltsjöbadens Teater har fått hela 21 procentenheter mer av det allra positivaste svaret (89%) än t ex lärarna på Dieselverkstan (59%).

  • Tycker du att du lär dig mycket eller lite?

63 % av eleverna ger det allra positivaste svaret på Saltsjöbadens Teater jämfört med 55 % för genomsnittet i Nacka kommun.

Jämfört med andra större verksamheter har Saltsjöbadens Teater fått så mycket som 31 procentenheter mer av det allra positivaste svaret!

  • Hur mycket får du vara med och bestämma om vad ni skall göra?

57% av eleverna ger det allra positivaste svaret på Saltsjöbadens Teater jämfört med 30% för genomsnittet i Nacka kommun.

Här ligger Saltsjöbadens Teater 27 procentenheter över genomsnittet!

  • Hur tråkig eller rolig är kursen?

83% av eleverna ger det allra positivaste svaret på Saltsjöbadens Teater jämfört med 75% för genomsnittet i Nacka kommun.

Saltsjöbadens Teater är 8 procentenheter roligare än genomsnittet och 18 procentenheter roligare än en del andra teaterverksamheter.

  • Hur nöjd eller missnöjd är du med denna kurs?

87% av eleverna ger det allra positivaste svaret på Saltsjöbadens Teater jämfört med 75% för genomsnittet i Nacka kommun.

Våra elever är 12 procentenheter nöjdare än genomsnittet!